svētdiena, 2012. gada 19. februāris

Tava uzņēmuma veikals eBay vietnē!

Foto: Wikimedia Commons  / Indigo dyed children's wear

To, ka Latvijas tirgus ir ļoti mazs (maz pircēju) zina visi uzņēmēji. Tāpēc, ja gribi nopelnīt ir jālūkojas daudz lielāka tirgus (daudz pircēju) virzienā. Par to šaubu nav. Tikai kā lai lielajā tirgū tiek iekšā, piemēram, mazs Latvijas uzņēmums, kurā tiek šūti bērnu apģērbi? Var protams izdot daudz naudas (bankas kredīts mārketinga aktivitātēm, lai tevi pamana) un lauzties pa tiešo tajā valstī, kurā gribi tirgoties. Arī piedalīšanās dažādās starptautiskās tirdzniecības izstādēs ar valsts atbalstu maksā naudu (un tā kā gribētāju noteikti ir daudz, tad arī šeit ir sacensība, kurš tiks, bet kurš nē, jo vietu skaits izstādē ir ierobežots).

Bet ir vēl kādas durvis, kas ir atvērtas un pa kurām var doties lielāka tirgus virzienā. Un samaksa kas tiek prasīta, lai pa šīm durvīm ieietu ir niecīga, lai neteiktu, ka simboliska. Ar šīm durvīm es domāju iespēju Latvijas uzņēmumam izveidot savu interneta veikalu kādā no populārajām eBay iepirkšanās vietnēm, kurā apgrozās milzīgs pircēju skaits. Piemēram, interneta vietnē www.ebay.co.uk katru mēnesi apgrozās vairāk kā 17,7 miljoni apmeklētāju (eBay dati). Veikala piemērs - The-Shoepurmarket, kurā vairumā tirgo apavus.  


Pirms tu sāc veidot sava uzņēmuma interneta veikalu vietnē www.ebay.co.uk, tev ir jāizveido biznesa konts (nejaukt ar privātpersonas kontu), ja:
  • Tev pieder liels vai mazs ražošanas uzņēmums (pārtikas, apģērbu, veļas, dažādu aksesuāru, kosmētisko līdzekļu u.c.).  
  • Tu esi iegādājies lielu daudzumu preču, kuras vēlies tālāk pārdot kā vairumtirgotājs vai kā mazumtirgotājs.
  • Kā arī situācijās, kad vietnē www.ebay.co.uk tu vēlies kaut ko nopirkt savam uzņēmumam. 

Privātpersonas kontu tu veidosi tad, ja vietnē www.ebay.co.uk plānosi pārdot sev piederošas mantas, kas tev vairs nav vajadzīgas, vai arī vēlēsies kaut ko sev nopirkt. Ja kā privātpersona sāksi pārāk daudz preces tirgot, tad tev palūgs tava privātā konta vietā izveidot biznesa kontu, lai varētu turpināt tirgoties.    


    Lai izveidotu biznesa kontu:

      Kādus veikalus var izveidot
      • Pirmā līmeņa veikalu (Basic shop). To var veidot jauns pārdevējs - iesācējs.
      • Ja esi pārdevējs ar zināmu pieredzi un vēlies pārdot lielākus preču daudzumus, tad jāizvēlas otrā līmeņa veikals (Featured shop) ar daudz plašākām iespējām.
      • Trešā līmeņa veikals (Anchor shops) piemērots ļoti pieredzējušiem pārdevējiem, kas pārdod ļoti lielus preču daudzumus.

      Tie, kam pieder eBay rūpēja par to, lai eBay ir vietne internetā, kurā var droši gan iepirkties, gan droši pārdot. Tāpēc ir noteiktas drošības prasības, kuras jāspēj izpildīt attiecīgā līmeņa veikala pārdevējam pirms var sākt veidot veikalu:

      • Pirmā līmeņa veikals. Pārdevējam pirms veikala izveides ir jāizveido PayPal for your business konts (PayPal biznesa konts). Kad konts ir izveidots, tad tajā zem nosaukuma "Activate Account" (aktivizēt kontu) ir jānoklikšķina uz nosaukuma ""Get Verified" (PayPal konta pārbaude) un jāievada informācija par savu bankas kontu. Pēc tam PayPal uz tavu bankas kontu 5 darba dienu laikā pārskatīs nelielu naudas summu. Pēc tam tev būs jādodas uz savu PayPal kontu un jāinformē PayPal par šo naudu. Pēc tam, lai apstiprinātu savu identitāti tev būs jāsavieno savs eBay konts ar savu PayPal kontu. Lai savienotu abus kontus, tad jānoklikšķina galvenās lapas augšpusē uz "My eBay", tad "Account", tad "PayPal Account", tad "Link My PayPal Account" un jāizpilda prasītās darbības.
      • Otrā līmeņa veikals. Jau ir bijusi PayPal konta pārbaude un ir iegūts pārdevēja reitings. Reitings ir pozitīva pārdevēja pārdošanas vēsture. Īpaša prasība, kas vēl jāizpilda. Ir jāreģistrē savs bizness eBay. Kas tā ir par reģistrāciju? Ir jāiesniedz sava Lielbritānijas adrese (ja esi no Lielbritānijas) vai fiksētais telefona numurs, lai eBay var ar tevi sazināties un apstiprināt tavu reģistrāciju. Vēl jāiesniedz eBay informācija par sava uzņēmuma bankas konta rekvizītiem, ja liksi saviem pircējiem eBay vietnē maksāt izmantojot "Direct Debit" (jeb tiešo debetu, kas ir banku norēķinu metode). Ja esi Pievienotās vērtības nodokļa (PVN) maksātājs, tad eBay ir jāinformē arī par to. Vairāk par tava biznesa reģistrāciju eBay vietnē lasi sadaļā Register your business with eBay.
      • Trešā līmeņa veikala pārdevējam visas tās pašas prasības, kas otrā līmeņa pārdevējam, tikai pārdevēja reitingam ir jābūt vēl augstākam.     
      • Visu informāciju par drošības prasībām pārdevējiem lasi sadaļā How do I open an eBay shop? (Kā es varu atvērt eBay veikalu?).   


      Cik tev izmaksās veikala atvēršana un kādas komisijas naudas vēl būs jāmaksā:
      • Biznesa konta izveidošana un veikala izveidošana ir bez maksas. 
      • Katru mēnesi būs jāmaksā veikala abonēšanas maksa. Pirmā līmeņa veikalam abonēšanas maksa mēnesī būs 14,99 GBP, otrā līmeņa veikalam 49,99 GBP, bet trešā līmeņa veikalam jau 349,99 GBP.
      • Par katru preces vienību, ko tu ievietosi savā veikalā būs jāmaksā mēneša nodeva ("Insertion Fees"). Piemēram, ja organizēsi savā veikalā preču izsoles ("Auction") un ja kādas preces izsoles sākumcenu noteiksi robežās no 0,01 - 0,99 GBP, tad par preces ievietošanu veikalā būs jāsamaksā 0,10 GBP liela nodeva. Ja preces izsoles sākumcena būs 100 GBP vai vairāk, tad par preci būs jāsamaksā 1,30 GBP liela nodeva.
      • Ja pirmā līmeņa veikalā ievietosi preci ar fiksētu cenu ("Fixed price") sākot no 0,99 GBP vai vairāk, tad būs jāsamaksā 0,10 GBP liela ikmēneša nodeva par šo preci. Otrā līmeņa veikalā tie būs 0,05 GBP, bet trešā līmeņa veikalā 0,00 GBP.
      • Kad preci (izsoles vai par fiksēto cenu) pārdosi, tad būs jāsamaksā 10 % liela nodeva ("Final value fees") no preces gala cenas. 
      • Katru mēnesi no eBay tev uz e - pastu pienāks rēķins. Piemēram, ja rēķinu saņemsi 20. martā, tad rēķina apmaksa būs jāveic līdz 15. aprīlim. Vairāk par rēķinu nomaksu uzzini no sadaļas Your payment due date (Tavs maksājuma termiņš)       
      Informāciju par precēm, kuras nedrīkst tirgot ("Prohibited items") eBay vietnē, informāciju par precēm, kuras var tirgot, ja tiek ievēroti attiecīgie nosacījumi ("Restricted items") un informāciju par preču zīmēm un autortiesībām ("Potentially infringing") lasi sadaļā Prohibited and restricted items - overview.   


      Un tagad darbības, kas tev ir jāveic, lai varētu izveidot veikalu:

      • Jādodas uz galvenās lapas lejas daļu un zem virsraksta "SEll" ir jānoklikšķina uz "eBay for Business", lai atvērtos Business Centre (Biznesa centra) lapa.

      • "Biznesa centra" lapas kreisajā malā ir jānoklikšķina uz "eBay Shops", lai atvērtos eBay Shops Toolkit (eBay veikala rīkkopas) lapa.
      • "eBay veikala rīkkopas" lapas kreisajā pusē jānoklikšķini uz "Build Your Shop", lai atvērtos Build and Customise Your Shop (Veido un pielāgo savu veikalu) lapa. Pēc tam soli pa solim, kā tur ir rakstīts izveido sava uzņēmuma interneta veikalu.
      • Ja ir kādas neskaidrības, tad atbildes meklēt sadaļā Help (Palīdzība).



      Ja ir grūtības ar angļu valodu, tad var lejupielādēt savā datorā bezmaksas interneta pārlūkprogrammu Google Chrome (operētājsistēmai Windows XP, Vista, Windows 7). Pēc tam, lai varētu iestatīt lapu tulkošanu, tad ir jādodas uz sadaļu Tulkošanas joslas izmantošana un jāizvēlas punkts "Tulkošanas joslas iespējošana vai atspējošana".

      Kā es ievietoju tulkošanu savā interneta pārlūkprogrammā Google Chrome:
      • Kad Google Chrome interneta pārlūks bija lejupielādēts manā datorā, tad augšējā labajā stūrī es noklikšķināju uz uzgriežņa atslēgas ikonas, tad izvēlējos "Iespējas", tad atvērās lapa "Opcijas. Pamata", tad šīs lapas kreisajā pusē klikšķināju uz "Zem pārsega" un tad ieliku ķeksīti pretim "Tulkot. Piedāvā iztulkot lapas, kas nav manis lasītajā valodā".           

      ! Nākamais raksts būs par uzņēmuma iespējām tirgot savas preces Amazon vietnē.


      39 komentāri:

      Unknown teica...

      Sveiki, ka ar nodokliem LV no ebay pardosanas summas? Gribas lai viss butu oficiali. Paldies.

      free patterns teica...

      Vajag VIDā oficiāli reģistrēt savu uzņēmējdarbību un maksāt no Ebay pārdošanas ieņēmumiem nodokļus, tad arī viss būs oficiāli. Nekā sarežģīta.

      Anonīms teica...

      Sveiki!
      Kā uzņēmums var oficiāli iegādāties preces internetā (ebay uc)?

      Paldies!

      free patterns teica...

      Ja godīgi, tad nekad internetā neesmu pirkusi preces uz uzņēmuma vārda. Tikai kā fiziska persona esmu iepirkusies.

      free patterns teica...

      Papildinājums manam iepriekšējam komentāram.

      Es te painteresējos - iepērkoties Ebay obligāti ir jāizveido konts PayPal. PayPal var izveidot savu kā fiziskas personas kontu ar taviem ka fiziskas personas datiem. Un PayPal var izveidot tavu biznesa kontu ar tava uzņēmuma datiem, tava uzņēmuma reģistrācijas Nr. utt. Viņi prasīs sūtīt arī pieradījuma dokumentus, ka tas esi tu un tas ir tavs uzņēmums.

      Tad nu lūk ja gribi iepirkties uz sava uzņēmuma vārda, tad izmanto savu PayPal biznesa kontu. Un no Paypal var oficiāli izdrukāt atskaites par pirkumiem un tās tad pievieno saviem grāmatvedības dokumentiem. Un viss būs oficiāli.

      Anonīms teica...


      VID redz, ka man ārvalstu eBay biznesa konts (uk.co, .de)? Skapi tīrot, esmu sametusi eBay tik daudz mantu, ka man prasa kontu apgreidod uz biznesa vai pretējā gadījumā saka, ka nevarēšu konkrētās valsts eBay vairs pārdot. Reāli nekāds bizness neesmu - laiku pa laikam pieķeros un sametu tur visu, kas skapī lieks sakrājies, gan jaunu, gan palietotu. Žēl pamest kontu ar lielu pozitīvu feedback krājumu...

      free patterns teica...

      Tad pārdod savu Ebay kontu, pircēji atradīsies, jo kas to saprot tas to novērtēs. Pozitīvu feedback daudzums ir ļoti svarīgs, lai dabūtu savu nopelnīto naudu no PayPal par pārdotajām precēm.

      Anonīms teica...

      Labdien!
      Teorētiski es varu Ebay pārdod viskautko (es domāju legālās preces),
      bet kā ir ar nosūtīšanu? Ņemsim par piemēru to pašu kosmētiku - sūtīt taču nedrīkst pa latvijas pastu, kur cenas ir pieņemamas. Kāda ir Jūsu pieredze, paldies par atbildi!

      free patterns teica...

      Vajag ieiet Latvijas Pasta mājas lapā un atrast Latvijas Pasta sūtīšanas rokasgrāmatas gan pirmā, gan otrā daļa, meklēt pie sūtīsanas tarifiem. Šajās rokasgrāmatās ir ne tikai cik maksā sīkpakas vai pakas sūtīšana uz konkrētu valsti, bet arī ko drīkst sūtīt uz konkrēto valsti, ko ar noteiktiem ierobežojumiem un ko vispār nedrīkst sūtīt.

      Var jau arī veikt pētījumus tajā pašā Ebay un paskatīties kādas pasta piegādes izmanto citi, kas tur tirgo kosmētiku.

      Ebay teica...

      Jā internetā ieprikties un pārdot preces pēdējā laikā ir ļoti moderni, ērti un ātri.

      Unknown teica...

      www.cityfinances.lv

      Uzsākot savu biznesu, tā pamatā jābūt lieliskai un pārdomātai
      idejai. Viens no izplatītākajiem veidiem ir rast biznesa ideju sev zināmā un
      tuvā sfērā.

      Unknown teica...

      Mans vārds ir Forbes no Amerikas Savienotajām Valstīm. Es gribu pateikties Julie Jones kundzei, kas man palīdzēja saņemt aizdevumu. Pēdējos trīs mēnešus esmu meklējis aizdevumu, lai nokārtotu savus parādus, visi, ar kuriem es tikos pieķērušies, pieņēma manu naudu, kamēr es beidzot tikos ar Džulijjones Jūlija Jones kundzi. Viņš varēja man piešķirt aizdevumu 10 000 ASV dolāru apmērā. Viņš var arī jums palīdzēt. viņa ir palīdzējusi arī citiem maniem kolēģiem. Ja jums nepieciešama finansiāla palīdzība, laipni sazinieties ar savu uzņēmumu pa e-pastu (juliejonesloancompany@yahoo.com). Es uzskatu, ka viņa var jums palīdzēt. Sazinies ar viņu, lai saņemtu palīdzību, tāpat kā viņa man palīdzēja. Viņš nezina, ka es to daru, izplatot viņas labo gribu pret mani, bet es uzskatu, ka man vajadzētu to dalīties ar jums visiem, lai atbrīvotu sevi no krāpniekiem, lūdzu, piesardzīgi rīkojieties par impersonatoriem un sazinieties ar pareizo aizdevumu sabiedrību. Turpmāk ir viņas vārdi iedrošināšanai tiem, kuri meklē legitu un godīgu privātā aizdevuma aizdevēju.

      Amazing loan teica...

      Vai jums ir nepieciešams steidzams finanšu aizdevums?
        * Pārsūtiet naudu uz jūsu bankas kontu ātri un uzreiz.
        * Maksājumi sākas astoņus mēnešus pēc maksājuma saņemšanas.
        bankas konts
        * Zema procentu likme 2%
        * Ilgtermiņa atmaksas (1-30 gadi) ilgums
        * Elastīgi aizdevuma nosacījumi un ikmēneša maksājumi
        * Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nopelnītu naudu? Pēc aizdevuma pieteikuma iesniegšanas aizdevuma saņemšana prasīs 24 stundas

        E-pasts: amazingloan55@gmail.com

        sirsnīgi
        Sers jame Deivids
        Kredītu kompānija
        Izpilddirektors
        E-pasts: amazingloan55@gmail.com
        Vietne: cashfirmarena.wordpress.com

      Amazing loan teica...

      Vai jums ir nepieciešams steidzams finanšu aizdevums?
        * Pārsūtiet naudu uz jūsu bankas kontu ātri un uzreiz.
        * Maksājumi sākas astoņus mēnešus pēc maksājuma saņemšanas.
        bankas konts
        * Zema procentu likme 2%
        * Ilgtermiņa atmaksas (1-30 gadi) ilgums
        * Elastīgi aizdevuma nosacījumi un ikmēneša maksājumi
        * Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nopelnītu naudu? Pēc aizdevuma pieteikuma iesniegšanas aizdevuma saņemšana prasīs 24 stundas

        E-pasts: amazingloan55@gmail.com

        sirsnīgi
        Sers jame Deivids
        Kredītu kompānija
        Izpilddirektors
        E-pasts: amazingloan55@gmail.com
        Vietne: cashfirmarena.wordpress.com

      Amazing loan teica...

      Vai jums ir nepieciešams steidzams finanšu aizdevums?
        * Pārsūtiet naudu uz jūsu bankas kontu ātri un uzreiz.
        * Maksājumi sākas astoņus mēnešus pēc maksājuma saņemšanas.
        bankas konts
        * Zema procentu likme 2%
        * Ilgtermiņa atmaksas (1-30 gadi) ilgums
        * Elastīgi aizdevuma nosacījumi un ikmēneša maksājumi
        * Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nopelnītu naudu? Pēc aizdevuma pieteikuma iesniegšanas aizdevuma saņemšana prasīs 24 stundas

        E-pasts: amazingloan55@gmail.com

        sirsnīgi
        Sers jame Deivids
        Kredītu kompānija
        Izpilddirektors
        E-pasts: amazingloan55@gmail.com
        Vietne: cashfirmarena.wordpress.com

      Amazing loan teica...

      Vai jums ir nepieciešams steidzams finanšu aizdevums?
        * Pārsūtiet naudu uz jūsu bankas kontu ātri un uzreiz.
        * Maksājumi sākas astoņus mēnešus pēc maksājuma saņemšanas.
        bankas konts
        * Zema procentu likme 2%
        * Ilgtermiņa atmaksas (1-30 gadi) ilgums
        * Elastīgi aizdevuma nosacījumi un ikmēneša maksājumi
        * Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nopelnītu naudu? Pēc aizdevuma pieteikuma iesniegšanas aizdevuma saņemšana prasīs 24 stundas

        E-pasts: amazingloan55@gmail.com

        sirsnīgi
        Sers jame Deivids
        Kredītu kompānija
        Izpilddirektors
        E-pasts: amazingloan55@gmail.com
        Vietne: cashfirmarena.wordpress.com

      Amazing loan teica...

      Vai jums ir nepieciešams steidzams finanšu aizdevums?
        * Pārsūtiet naudu uz jūsu bankas kontu ātri un uzreiz.
        * Maksājumi sākas astoņus mēnešus pēc maksājuma saņemšanas.
        bankas konts
        * Zema procentu likme 2%
        * Ilgtermiņa atmaksas (1-30 gadi) ilgums
        * Elastīgi aizdevuma nosacījumi un ikmēneša maksājumi
        * Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nopelnītu naudu? Pēc aizdevuma pieteikuma iesniegšanas aizdevuma saņemšana prasīs 24 stundas

        E-pasts: amazingloan55@gmail.com

        sirsnīgi
        Sers jame Deivids
        Kredītu kompānija
        Izpilddirektors
        E-pasts: amazingloan55@gmail.com
        Vietne: cashfirmarena.wordpress.com

      The great brotherhood teica...

      LAIPNI LŪDZAM LIELAJĀ BROTERVA.
      Jūs vēlaties būt Illuminati loceklis kā brālība, kas padarīs jūs bagātu un slavenu pasaulē un kam būs spēks kontrolēt cilvēkus, kuri atrodas pasaules virsotnē. Jūs esat biznesmenis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, students, jūs vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un saņemt tūlītēju un bagātīgu summu. USD 2 miljoni nedēļā un bezmaksas mājas. jebkur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un mēnesī saņemt arī USD 20 000 000 algu% 2026
      PRIEKŠROCĪBAS, KAS Piešķirtas jauniem locekļiem, kuri pievienojas ILUMINATI.
      1. Naudas atlīdzība USD 800 000 vērtībā
      2. Jauns Elegant Dream CAR, kura vērtība ir USD 500 000
      3.Papildu māja, kas iegādāta jūsu izvēlētā valstī
      4. Viena mēneša atvaļinājums (pilnībā apmaksāts) jūsu sapņu tūrisma galamērķī.
      5.Golfa asociācijas gada pakete
      6.V.I.P ārstēšana visās lidostās pasaulē 7.Kopējās dzīvesveida izmaiņas 8.Piekļuve Bohemian Grove
      9. Ikmēneša iemaksa jūsu bankas kontā 99 000 000 ASV dolāru katru mēnesi kā biedram
      10. Mēnesis bija tikšanās ar pieciem labākajiem pasaules līderiem un piecām labākajām slavenībām pasaulē.
      Ja jūs interesē pievienoties mums lielās illuminati brālības sātaniskās rokas simbolā, sazinieties ar mums tagad pa e-pastu collonburr3@gmail.com

      The great brotherhood teica...

      LAIPNI LŪDZAM LIELAJĀ BROTERVA.
      Jūs vēlaties būt Illuminati loceklis kā brālība, kas padarīs jūs bagātu un slavenu pasaulē un kam būs spēks kontrolēt cilvēkus, kuri atrodas pasaules virsotnē. Jūs esat biznesmenis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, students, jūs vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un saņemt tūlītēju un bagātīgu summu. USD 2 miljoni nedēļā un bezmaksas mājas. jebkur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un mēnesī saņemt arī USD 20 000 000 algu% 2026
      PRIEKŠROCĪBAS, KAS Piešķirtas jauniem locekļiem, kuri pievienojas ILUMINATI.
      1. Naudas atlīdzība USD 800 000 vērtībā
      2. Jauns Elegant Dream CAR, kura vērtība ir USD 500 000
      3.Papildu māja, kas iegādāta jūsu izvēlētā valstī
      4. Viena mēneša atvaļinājums (pilnībā apmaksāts) jūsu sapņu tūrisma galamērķī.
      5.Golfa asociācijas gada pakete
      6.V.I.P ārstēšana visās lidostās pasaulē 7.Kopējās dzīvesveida izmaiņas 8.Piekļuve Bohemian Grove
      9. Ikmēneša iemaksa jūsu bankas kontā 99 000 000 ASV dolāru katru mēnesi kā biedram
      10. Mēnesis bija tikšanās ar pieciem labākajiem pasaules līderiem un piecām labākajām slavenībām pasaulē.
      Ja jūs interesē pievienoties mums lielās illuminati brālības sātaniskās rokas simbolā, sazinieties ar mums tagad pa e-pastu collonburr3@gmail.com

      The great brotherhood teica...

      LAIPNI LŪDZAM LIELAJĀ BROTERVA.

      Jūs vēlaties būt Illuminati loceklis kā brālība, kas jūs padarīs bagātu un slavenu pasaulē un kam būs spēks kontrolēt cilvēkus, kuri atrodas pasaules virsotnē. Jūs esat biznesmenis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, students, jūs vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un saņemt tūlītēju un bagātīgu summu. USD 2 miljoni vienas nedēļas laikā un bezmaksas mājas. jebkur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un mēnesī saņemt arī USD 20 000 000 algu% 2026

      PRIEKŠROCĪBAS, KAS PIEŠĶIRTAS JAUNIEM LOCEKĻIEM, KAS SAISTĪTIES AR ILUMINATI.

      1. Naudas atlīdzība USD 800 000 vērtībā

      2. Jauns Elegant Dream CAR, kura vērtība ir USD 500 000

      3. Jūsu sapņu māja, kas nopirkta jūsu izvēlētajā valstī

      4. Viena mēneša atvaļinājums (pilnībā apmaksāts) jūsu sapņu tūrisma galamērķī.

      5.Golfa partnerības pakete vienā gadā

      Ārstēšana 6.V.I.P visās pasaules lidostās 7.Kopējās dzīvesveida izmaiņas 8.Piekļuve Bohemian Grove

      9. Ikmēneša iemaksa jūsu bankas kontā 99 000 000 ASV dolāru katru mēnesi kā biedram

      10. Mēnesis bija datums, kurā piedalījās 5 labākie pasaules līderi un 5 labākās slavenības pasaulē.

      Ja jūs interesē pievienoties mums sātaniskās iluminātu lielo brālības simbolu simbolā, lūdzu, sazinieties ar mums tagad, izmantojot e-pastu collonburr3@gmail.com

      666 AGENT teica...

      Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei
      PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI NEPIECIEŠAMIES PAR REĢISTRĀCIJAS MAKSU
      Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu, izmantojot vietni WhatsApp: +1 661-777-5633

      Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

      slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultam

      šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

      Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

      1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.


      Lai varētu sazināties ar mūsu partneriem, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam
      E-pasts: illuminate666temple@outlook.com vai
      WhatsApp: (+1 661-777-5633)

      Waiter Morison teica...

      Mani sauc Mišela Holta, kura dzīvo Luisvilā, Kentuki štatā. Es vēlos pateikt lielu paldies medallon financia Investments Limited kundzei, ka viņa ar savu pašreizējo xmas aizdevuma programmu man piešķīra Ziemassvētku aizdevumu 400 000 USD ar 3% procentu likmi. Arī jūs no viņiem varat saņemt savu Ziemassvētku un biznesa aizdevumu. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu: (medallonfinancia@gmail.com) medallonfinancia@hotmail.com vai pievienojiet mūs vietnē What'sApp +79841104089

      Scott Smith teica...

      Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei
      PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI ARĪ NEPRASĪJAS REGISTRĀCIJAS MAKSU
      Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu, izmantojot vietni WhatsApp: +1 (708)942-7262

      Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

      slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultam

      šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

      Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

      1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.

      Lai varētu sazināties ar mūsu partneriem, jums jābūt vismaz 25 gadus vecam
      E-pasts: illuminatiwordorder1995@gmail.com
      WhatsApp: (+1 708) 942-7262

      Harris teica...

      Mana liecība par to, kā es kļuvu par Illuminati biedru. Es vēlos paziņot cilvēkiem, kuri vēlas pievienoties lieliskajam apgaismotājam, par to, kā man palīdzēja lielisks Illuminati loceklis. Viņu sauc Fēliksa kungs. Palīdzēt man atgūt dzīvi no nāves posma. pēc atlaišanas apmēram 5 gadus un sešus mēnešus. Pēc tam, kad tik daudz Illuminati locekļu bija viņu izkrāpis. Visus šos gadus esmu bijusi bezcerīga, finansiāli nolaista. Kādu dienu, pārlūkojot internetu, es sastapos ar Lielā Illuminati locekļa Fēliksa kunga amatu, sakot, ka jūs varat būt slavens, bagāts un veiksmīgs dzīvē, būdams izcilā Illuminati loceklis, nekavējoties sazinājos un Es viņam visu paskaidroju, un viņš mani ieteica un palīdzēja, un es maksāju par dalības reģistrācijas veidlapu, kas tiks izmantota manis ierosināšanai, un es tiku iesākts lielajā Illuminati jaunajā pasaules kārtībā. Pēc tam viņi man iedeva visas vadlīnijas un man teica, ka visi jaunie dalībnieki pēc iniciēšanas tiek apbalvoti ar skaidras naudas summu 1 000 000 ASV dolāru. Ar Fēliksa kunga palīdzību. Mani pilnībā aizsāka kā pilnīgu Illuminati biedru. Ja iepriekš esat izgāzies ar krāpniekiem vai arī jūs pirmo reizi meklējat kādu, kas palīdzētu jums kļūt par biedru, mans padoms jums ir izmēģināt Fēliksa kungu. Viņš ir jūsu vislabākās iespējas kļūt par to, ko vēlaties savai nākotnes dzīvei. Sazinieties ar viņu e-pasts: felixmorganilluminati@gmail.com vai WhatsApp +2348056051569.

      666 AGENT teica...

      Es domāju, ka ilumināti nav īsti. Bet šodien kopā ar CARLOS kungu es tagad uzskatu, ka illuminati ir reāli, kad jūs sastopaties ar nepareizu cilvēku, jūs domājat, ka dzīve nav īsta, bet, atrodoties kopā ar īsto, jūs pieredzēsiet jūsu dzīve, CARLOS kungam ir licis man atklāt savu dzīves mērķi. Laipni lūdzam Illuminati 666 lielajā brālībā: +1(706)406-1662. WhatsApp kungs CARLOS + 1 (706) 406-1662 no ASV un visām citām valstīm par to, kā pievienoties Iluminātu brālībai, lai kļūtu bagāts un slavens. Jūs varat būt politiķis, biznesa vīrietis / sieviete, mūzikas mākslinieks, students, futbolists vai neatkarīgi no nodarbošanās, kuru jūs darāt, jūs vēlaties būt bagāts, spēcīgs un slavens dzīvē. Illuminati var piešķirt visām jūsu sirds vēlmēm pievienoties Illuminati, lai kļūtu bagāts un slavens dzīvē, Illuminati liks jums sasniegt visu savu sapni kļūt bagātam un aizsargātam visas savas dzīves dienas ... ... IEGUVUMS, KAS Dots jaunam loceklim, kurš pievienojas iluminātajam naudas atlīdzība USD 500 000,00 USD par jaunu gludu sapņu automašīnu, kuras vērtība ir USD 3,5 000 USD, un sapņu māju uzbūvēt jebkurā jūsu izvēlētā valstī viena mēneša brīvdienas (pilnībā apmaksātas) līdz jūsu sapņu tūristu galamērķim. Viena gada golfa dalības pakete VIP režīmam visās pasaules lidostās kopā mainot dzīvesveidu, piekļuve bohēmijas birzs ikmēneša maksājumam USD 5 000 000 USD apmērā katru mēnesi jūsu bankas kontā kā dalībniece, vienu mēnesi rezervēta tikšanās ar pieciem pasaules līderiem un piecām pasaules slavenākajām personām. IR PIEGĀDĀTS BEIGAS. Mēs atbalstām jūs abus finansiāli un garīgi, lai pārliecinātos, ka jūs dzīvojat komfortablu dzīvi. JA Tevi interesē Sazinies ar CARLOS kungu vietnē WhatsApp +1(706)406-1662 Vai arī nosūtiet mums e-pastu: worldillluminatitemple666@gmail.com Par tūlītēju atbildi ... Ar cieņu CARLOS kungam.

      Unknown teica...

      PIEVIENOTIES LIELO IELUMINĀTĀ NAUDAS UN POWERNOTE TEMPLU: PIEVIENOJUMS NAV CILVĒKU ZIEDOŠANAI UN ILLUMINATI NEPIECIEŠĀS arī par reģistrācijas maksu

      Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu, izmantojot vietni WhatsApp: +1 206-855-6632
      Vai jūs esat biznesa vīrietis vai sieviete, politisks darbinieks, mūziķis, vai vēlaties būt bagāts, slavens, varens dzīvē, pievienoties Iluminatibrotherhood kultam šodien un iegūt tūlītēju bagātīgu summu. 1 miljons dolāru nedēļā, un bezmaksas mājas. jebkurā vietā, kur vēlaties dzīvot šajā pasaulē, kā arī katru mēnesi saņemiet 500 000 ASV dolāru algu…

      .Ja jūs interesē, zvaniet aģentam tagad pa tālruni +1 206-855-6632 vai sazinieties ar viņu pa tālruni + 1 206-855-6632) vai arī varat to nosūtīt mums pa e-pastu. Lai varētu sazināties ar mūsu vietni, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam. partneriem

      jurgenfelix teica...

      Kā sasniegt savus sapņus dzīvē, īss stāsts par mani, es ražoju labu vīnu ar labu garšu, mēģinu meklēt uzņēmumu, kas man varētu palīdzēt to publicēt visā pasaulē, bet visa vīna kompānija, pie kuras vērsos pēc palīdzības viņi to nepieņēma, dažus gadus atpakaļ es sazinājos ar vienu no brīvmūrnieku biedrības lielmeistariem, reģistrējos biedrībā, viņi man saziedoja 5 miljonus eiro, kad nonācu uz satiktās brīvmūrnieku sanāksmi kāds īpašnieks kādai vīna firmai, šobrīd mans vīns ir viens no dārgākajiem vīniem pasaulē. Brīvmūrnieku sabiedrība ir saistīta ar mīlestības atbalstīšanu un rūpēm viens par otru, lai padarītu pasauli labāku, nekad nepadodies savos sapņos
      Ja vēlaties uzzināt vairāk par brīvmūrnieku sabiedrību, nosūtiet ziņojumu lordam Hansam Melčersam zemāk esošajā informācijā
      WhatsApp numurs: +31685113264
      Telegrammas numurs: +31685113264
      E-pasta adrese: Worldunitedpowersociety@gmail.com

      Hamid Yazdtschi kungs

      Scott Smith teica...

      Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei
      PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI ARĪ LŪDZ REĢISTRĀCIJAS MAKSU
      Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu caur WhatsApp: +1(708)942-7262

      Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

      slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultam

      šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

      Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

      1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.


      Lai varētu sazināties ar mūsu partneriem patiesajā Gmail kontā, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam: illuminatiwordorder1995@gmail.com
      WhatsApp: +1 (708) 942-7262

      Scott Smith teica...

      Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei
      PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI ARĪ LŪDZ REĢISTRĀCIJAS MAKSU
      Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu, izmantojot WhatsApp: +1(708)942-7262

      Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

      slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojieties Illuminati brālības kultam

      šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

      Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

      1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.


      Lai varētu sazināties ar mūsu patiesajiem Gmail partneriem, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam: illuminatiwordorder1995@gmail.com
      WhatsApp: +1 (708) 942-7262

      Anonymous teica...

      Sveiki visiem, mani ir samelojuši tik daudzi uzņēmumi, kuri apgalvoja, ka ir īstie aizdevēji, taču visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka nav tādi, kādi viņi ir. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties sazināties ar viņiem pa e -pastu: lapofunding960@gmail.com
      Whatsapp +447883183014

      666 AGENT teica...

      Laipni lūdzam LIELAJĀ ILLUMINATI BRĀLĪBĀ.
      PIEZĪME: NAV CILVĒKA ZIEDOŠANAS IESAISTĪTĀS UN GAISMAS ARĪ PIEPRASĪJUMS PAR REĢISTRĀCIJAS MAKSU

      Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, vai vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un nedēļas laikā iegūt tūlītēju bagātīgu summu, un bez maksas mājās.kur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemt arī 1 000 000 ASV dolāru, lai sāktu jaunu dzīvi.

      IEGUVUMI, KAS DOTI JAUNIEM DALĪBNIEKIEM, KURI PIEVIENOJAS ILLUMINATI.

      1. Naudas atlīdzība USD 1 000 000 USD apmērā

      2. New Sleek Dream CAR, kura vērtība ir USD 50 000 USD

      3. Sapņu māja, kas iegādāta valstī pēc jūsu izvēles

      4. V.I.P ārstēšana visās pasaules lidostās

      . Ja jūs interesē, zvaniet aģentam tūlīt +1 334-708-0560 vai whatsapp viņu
      +1 334-708-0560) Lai sazinātos ar mūsu partneriem, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam. Nepievienojieties, ja esat students

      Marleen Overmeire teica...

      Sveiki visiem, esmu zaudējis naudu tik daudzām kompānijām, kuras ir uzdevušās par īstiem aizdevējiem, bet visas manas pūles ir bijušas veltīgas, esmu zaudējis vairāk nekā 35 000 eiro viltus aizdevējiem, kuri apgalvo, ka viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar īsto aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu aizdevumu no viņa tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu bez bailēm, sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
      Whatsapp +447883183014

      Unknown teica...

      Labrīt,

      Tas ir paredzēts, lai informētu sabiedrību, ka Jameson Finance Inc. pašlaik izsniedz aizdevumu ar ļoti pieņemamu likmi 2%.

      Nosūtiet savu aizdevuma pieteikumu uz e-pastu: theodorejamesonfinance@gmail.com

      Parakstīts
      Jameson Finance Inc.

      Scott Smith teica...

      ŠIS IR OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS PAR GAISMU PASAULĒ
      PIEZĪME: CILVĒKU SKAIDROJUMI NAV IEKĻAUTI
      Tempļa pārstāvi varat sasniegt, izmantojot WhatsApp: +
      905344501179
      Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis, students? Tu būsi bagāts, slavens, varens dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultūrai jau šodien un kļūsi bagāts uzreiz. 1 miljons dolāru nedēļā un bezmaksas māja. Lai kur jūs izvēlētos dzīvot šajā pasaulē un pat nopelnītu 50 000 000 USD mēnesī...

      Ieguvumi jaunajiem dalībniekiem, kuri ir Illuminati biedri.
      Māja jebkurā jūsu izvēlētā valstī.
      2. Jauna sapņu automašīna par USD 1 500 000 USD.
      Iespēja satikt labākos bagātos vīriešus pasaulē.

      Jums ir jābūt vismaz 25 gadus vecam, lai sazinātos ar mūsu partneriem Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com vai sazinieties ar šo reālo WhatsApp numuru: +905344501179

      Patricia Kingsman prestamos teica...

      Mani sauc Patrīcija Kingsmena kundze, mēs esam jauni likumīgi 2023. gada aizdevumu aizdevēji, un mums patīk palīdzēt jebkurai iestādei, kurai nepieciešama finansiāla palīdzība, ko mēs piedāvājam no 500 000,00 eiro un 5 000 000,00 eiro, kā arī izsniedzam aizdevumus eiro, kas pārsniedz šo summu, tādēļ, ja jums nepieciešama palīdzība. lūdzu, nosūtiet mums e-pastu uz: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, lai jūsu aizdevuma darījums varētu notikt tagad, jūs būsiet ar savu aizdevumu nākamo 8 stundu laikā, tas ir ātrs pārskaitījums un ir drošs bez kavēšanās. Tātad, ja interesē, rakstiet: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

      E-pasts: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

      Anonīms teica...

      Sveiki visiem, mani sauc Līga Kolovača, es esmu no Latvijas, es tikko saņēmu savu aizdevumu no Patrīcijas Kingsmanas kundzes aizdevuma uzņēmuma, viņi ir jauns legāls 2023. gada aizdevuma uzņēmums, un nav pagājis ilgs laiks, kad es saņēmu no viņiem savu aizdevumu, es saņēmu savu aizdevumu no viņiem šodien un Tagad, kad es ievietoju šo ziņojumu, es esmu ļoti priecīgs, ka šis uzņēmums ir patiešām lielisks, tāpēc ikviens, kam nepieciešams aizdevums, sazinieties ar šo uzņēmumu, viņi ir patiešām lieliski, tur ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com

      Anonīms teica...

      Sveiki visiem

      Mani sauc Ineta Leitāne, es esmu no Latvijas un dzīvoju Rīgā, es meklēju aizdevumu tiešsaistē, un viss, ko es saņemu, ir krāpnieki, bet es atradu šo aizdevuma kompāniju ar nosaukumu Patricia Kingsman aizdevuma kompāniju un esmu redzējis cilvēkus tiešsaistē liecinām par ir labi darbi, tāpēc es nolēmu vēlreiz izmēģināt, vai es būšu laimīgs, tāpēc es pieteicos aizdevumam 350 000,00 eiro apmērā, un aizdevuma aizdevējs Patrīcija Kingsmena man apliecināja, ka pēc 8 stundām mans aizdevums būs manā bankas kontā, tāpēc šodien es biju strādājot es redzēju, ka mana banka man uzrakstīja ziņojumu, ka manā kontā ir naudas līdzekļi 350 000,00 eiro apmērā, un es pateicos Patrīcijai Kingsmenai, jo viņa ir īsta, tāpēc, ja jums ir nepieciešams kāds tiešsaistes aizdevums, lūdzu, neļaujiet sevi apkrāpt, piemēram, es piesaku šo uzņēmumu, jo viņa ir tikai reāls uzņēmums, kas izsniedz aizdevumu tiešsaistē. Viņu pasta adrese ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com

      Anonīms teica...

      Mani sauc Alla Gurkovska, es esmu no Latvijas, es tikko saņēmu aizdevumu no jaunas legālas 2023. gada aizdevumu kompānijas, un uzņēmuma nosaukums, kas man šodien palīdzēja ar aizdevumu, ir Patricia Kingsman aizdevuma uzņēmums. Tā ir visjaukākā aizdevumu kompānija, kāda man jebkad ir bijusi. es saskāros ar to, ka es vakar pieteicos viņiem aizdevumam, un vienīgais, ko es darīju, bija samaksāt pārskaitījuma maksu, ko viņi teica, ka man jāsamaksā, un es nekavējoties veicu maksājumu nākamo 8 stundu laikā, kad biju ar savu aizdevumu, diemžēl, es nevaru pateikt cik daudz viņi man palīdzēja, bet tā ir liela naudas summa, tāpēc ikvienam, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums, šī ir īstā aizdevuma kompānija, lai sazinātos ar viņu pasta adresi: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

      Anonīms teica...

      Mani sauc Olga Petkeviča Panina, es esmu no Latvijas un dzīvoju Daugavpilī, un es vēlos izmantot šo laiku, lai pastāstītu visiem internetā par to, kā es saņēmu savu aizdevumu pēc tam, kad 3 reizes es pieteicos aizdevumam no Patrīcijas Kingsmanas. aizdevuma kompānija vakar redzēju cilvēkus liecinām par viņas labajiem darbiem un to, kā viņa palīdzēja cilvēkiem, tāpēc nolēmu pieteikties, un viņa man pateica, kas man jādara, man bija bail, bet es to izdarīju šorīt, tagad tikko saņēmu brīdinājumu no savas bankas. manā kontā ir nauda, un es pārbaudīju summu, un tas bija mans aizdevums, es esmu tik laimīgs. Tāpēc es vēlos izmantot šo laiku un pateikt visiem interneta lietotājiem, ka šis uzņēmums ir īsts, ja jums ir nepieciešams aizdevums, šis uzņēmums ir īstais uzņēmums, no kura pieteikties, lai netiktu krāpti tāpat kā es, jo ir krāpnieki, kuri iesniedz pieteikumus no šī uzņēmuma un tu būsi laimīgs. viņu e-pasta adrese ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com