pirmdiena, 2012. gada 27. februāris

Tava uzņēmuma veikals Amazon vietnē!



Amazon ir pasaules līderis e - komercijā. Desmitiem miljonu cilvēku apmeklē Eiropas (Lielbritānijas, Francijas, Vācijas, Itālijas, Spānijas) Amazon interneta veikalus, lai tajos iepirktos.

Amazon interneta veikalā tu vari ne tikai iepirkties, bet arī pārdot sava uzņēmuma preces. 

Preces, ko tavs uzņēmums var pārdot:
  • Grāmatas, DVD, programmatūru, sporta un atpūtas preces, videospēles, virtuves preces, mūzikas instrumentus, rotaļlietas un spēles, mājas un dārza preces, darba instrumentus, elektroniskās preces.
  • Bērnu preces, datorus, automobiļu un motociklu detaļas, kancelejas preces, apavus.
  • No Amazon ir jāsaņem apstiprinājums (jādodas uz mājas lapas sadaļu Contact Us), lai varētu tirgot apģērbus, pārtiku, veselības un skaistumkopšanas līdzekļus, juvelierizstrādājumus, pulksteņus. 

Ja izlemsi tirgoties, kādā no Eiropas Amazon veikaliem, piemēram, Lielbritānijas amazon.co.uk, tad tava uzņēmuma preces vienlaicīgi būs redzamas un tās varēs iegādāties arī Vācijas amazon.de veikalā, Francijas amazon.fr veikalā, Spānijas amazon.es veikalā un Itālijas amazon.it veikalā.  


Piemēram, tu gribi pārdot sava uzņēmuma preces Lielbritānijas Amazon veikalā amazon.co.uk. Lai tu to varētu izdarīt:
  • Tad tev ir jādodas uz veikala galvenās lapas lejasdaļu un jāklikšķina uz "Sell on Amazon", lai atvērtos lapa Sell on Amazon
  • Ja tu plāno pārdot vairāk kā 35 preču vienības mēnesī, tad tev ir divas izvēles iespējas:
  1. Pirmā iespēja, tu lapā Sell on Amazon izvēlies "Sell a lot" (Pārdot daudz) un klikšķini uz "Start selling" (Sākt pārdot), lai atvērtos lapa Register and Start Selling Today (Reģistrējies un sāc pārdot tūlīt), kurā tu izveidosi savu biznesa kontu. Pēc konta izveides seko norādēm, kas tev ir jādara, lai tu varētu sākt pārdot savas preces.       
  2. Otra iespēja, tu klikšķini lapas Sell on Amazon kreisajā pusē uz "Amazon Webstore" (Amazon e - veikals) un uz "How it Works" (Kā tas strādā), lai atvērtos lapa Amazon Webstore un tad šīs lapas labajā pusē klikšķini uz "Get Started Now" (Sākt tagad), lai atvērtos lapa Pricing and Features (Cenas un iespējas). Lapā "Pricing and Features" būs trīs dažādi "Amazon Webstore" veidi. Piemēram, tu vari izvēlēties e- veikalu par kuru mēnesī ir jāmaksā 6,99 GBP un klikšķini uz "Get Started", lai atvērtos lapa Welcome, Let's Get Started (Laipni lūgts, sāc), kurā tev būs jāizveido savam e - veikalam konts. Pēc konta izveides seko norādēm, kas tev ir jādara, lai tu varētu izveidot e - veikalu un sākt pārdot tajā savas preces.         
  3. Savukārt lapā Sell on Amazon zem virsraksta "Sell a lot" klikšķini uz "View eligible categories" (Skatīt pieejamās kategorijas), lai iegūtu izsmeļošāku informāciju par precēm, ko tavs uzņēmums var pārdot.                   

Kā notiek pārdošana, ja izvēlies "Sell a lot" (vairāk par to skaties sadaļā Sell on Amazon):
  • Vispirms tu izveido kontu. 
  • Pēc tam tu augšupielādē savu produktu fotogrāfijas Amazon vietnē. 
  • Tagad klienti redz tavus produktus Amazon vietnē.
  • Klienti nopērk tavus produktus.
  • Nopirktos produktus tu piegādā klientiem.
  • Vēl viens variants kā tu vari piegādāt savus produktus klientiem, ka tu vispirms nosūti savus produktus "Amazon's Fulfilment centres" (Amazon izpildes centram). Pēc tam Amazon uzglabās tavus produktus savā centrā. Kad klienti pasūtīs tavus produktus, tad Amazon izpildes centrā šos produktus iesaiņos un nosūtīs tavam pircējam. Vairāk par Amazon izpildes centru (par tavām iespējām un ieguvumiem, cik tas tev maksās, kā šī sistēma darbojas, ar ko sākt, izlasi atsauksmes, izlasi biežāk uzdotos jautājumus un sniegtās atbildes) lasi mājas lapas sadaļā Fulfilment by Amazon .  
  • Kad produkti būs piegādāti klientiem, tad saņemsi maksājumus, proti, nopelnīto naudu ieskaitīs tava uzņēmuma bankas kontā un tu saņemsi paziņojumu sava uzņēmuma e - pastā, ka maksājums ir nosūtīts.

Kā notiek pārdošana, ja izvēlies "Amazon Webstore" (vairāk par to skaties sadaļā Amazon Webstore) 
  • Vispirms tu izveido kontu.
  • Pēc tam tu izveido savu e - veikalu.
  • Pēc tam tu augšupielādē savu produktu fotogrāfijas savā e - veikalā.
  • Klienti redz tavus produktus tavā e - veikalā.
  • Klienti nopērk tavus produktus.
  • Nopirktos produktus tu piegādā klientiem.
  • Vēl viens variants kā tu vari piegādāt savus produktus klientiem, ka tu vispirms nosūti savus produktus "Amazon's Fulfilment centres" (Amazon izpildes centram). Pēc tam Amazon uzglabās tavus produktus savā centrā. Kad klienti pasūtīs tavus produktus, tad Amazon izpildes centrā šos produktus iesaiņos un nosūtīs tavam pircējam. Vairāk par Amazon izpildes centru (par tavām iespējām un ieguvumiem, cik tas tev maksās, kā šī sistēma darbojas, ar ko sākt, izlasi atsauksmes, izlasi biežāk uzdotos jautājumus un sniegtās atbildes) lasi mājas lapas sadaļā Fulfilment by Amazon.  
  • Nopelnītā nauda tiek ieskaitīta tava uzņēmuma bankas kontā. 

Lai tu zinātu vai tu kā pārdevējs vari pārdot Amazon vietnē preces, tad tev ir jādodas uz mājas lapas sadaļu Countries Accepted for Seller Registration. Tā kā Latvija ir minēta šajā sarakstā, tad pārdevējs no Latvijas var pārdot preces Amazon vietnē. 


Prasības, kas jāspēj izpildīt, ja tavs uzņēmums tirgosies amazon.co.uk vietnē:

  • Uzņēmuma nosaukums, adrese un kontaktinformācija.
  • Ja Latvijā uzņēmums ir reģistrējies, kā Pievienotās vērtības nodokļa (PVN) maksātājs, tad Amazon ir jāsniedz arī šī informācija.
  • Jābūt atvērtam bankas kontam kādā no Lielbritānijas, Austrijas, Francijas, Vācijas vai ASV bankām. Vairāk par bankas konta atvēršanu ārzemju bankā lasi manu rakstu Atver savam uzņēmumam bankas kontu ārvalstīs!. Ja gribēsi pārdot Itālijā vai Spānijā, tad vajadzēs arī Itālijas bankas kontu un Spānijas bankas kontu.    
  • Jābūt Latvijas tālruņa numuram uz kuru zvanīs, lai tevi pārbaudītu, kad veidosi kontu. 
  • Jāspēj kontaktēties ar pircēju angļu valodā.
  • Kad tu reģistrēsies, lai pārdotu amazon.co.uk, tavs konts tiks automātiski iespējots, lai tu varētu tirgoties pārējās Eiropas Amazon vietnēs. Protams tavu produktu aprakstiem, tad būs jābūt tās valsts valodā. Par apvienoto kontu un to kā Amazon palīdz ar produktu aprakstu tulkojumiem lasi mājas lapas sadaļā FAQ for The Amazon Europe Marketplaces Account.      
  • Par visām prasībām starptautiskajiem pārdevējiem lasi mājas lapas sadaļā Important Information for International Sellers.    

Un tagad pats galvenais cik tas viss maksās
  • Ja izvēlēsies "Sell a lot", tad ikmēneša abonēšanas maksa būs 25 GBP. Nav jāmaksā Amazon preču ievietošanas nodevas. Maksāsi Amazon tikai tad, kad preci pārdosi. Piemēram, par katru grāmatu, mūziku vai video, ko pārdosi būs jāsamaksā 15 % no pārdošanas cenas + sākot ar 0,14 GBP par pārdoto vienību. Visām pārējām preču kategorijām jāmaksā sākot ar 7 % no pārdošanas cenas. Vairāk par komisijas naudām un komisijas aprēķinu piemēriem mājas lapas sadaļā Plans & Pricing
  • Ja izvēlēsies pašu vienkāršāko "Amazon Webstore" bez nekādām papildus iespējām, tad mēneša maksa būs 16,99 GBP + 4,5 % par katru preces vienību, ko pārdosi. Tāpat nav jāmaksā Amazon preču ievietošanas nodevas. Daudz plašāka informācija par cenām un veikalu iespējām vari iegūt mājas lapas sadaļā Pricing and Features. Ja izvēlēsies kādu no dārgākajiem "Amazon Webstore", tad tavas preces Amazon vietnē būs daudz pamanāmākas. Ja izvēlēsies kādu no dārgākajiem "Amazon Webstore", tad tiek piedāvātas arī dažādas bezmaksas iespējas.   
  • Apskaties kāds izskatās Camper apavu veikals amazon.co.uk vietnē. Apskaties pārtikas tirgotāja "Fine Food Specialist" pārtikas preču sarakstu (ikri, paipalu olas, saldēts steiks, kūpināta zuša fileja, kūpināta cūkgaļa, saldēti burgeri, svaigas austersēnes, saldētas baravikas, gliemeži u.c.) amazon.co.uk vietnē.      

13 comments:

Cleveland Lutheran clinic teica...

Uzmanību
  Tas ir paredzēts, lai informētu plašu sabiedrību, vīriešus vai sievietes, kas ir veseli un
  100% nopietni nieru pārdošanā steidzami jāvēršas pie Dr.raphael
  Slimnīca .. e-pasts; doctorraphael@aol.com, jo ​​mūsu ir daudz
  pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija.
  meklējat veidu, kā nieru naudu pārdot finansiālu apsvērumu dēļ
  Mēs sadalāmies un nopērkam jūsu nieri par 900 000 eiro vienai personai
  nieres
  un mums ir arī Vib / Aid Ultra Vibros 11 zāles, kas to var izārstēt vai uzturēt ilgāk

  e-pastu mums tagad,

  EMAIL; doctorraphael@aol.com
  Hangout sesija: Clevelandclinicmanagement@gmail.com
  Ar cieņu

  Dr.RafaelsUzmanību
  Tas ir paredzēts, lai informētu plašu sabiedrību, vīriešus vai sievietes, kas ir veseli un
  100% nopietni nieru pārdošanā steidzami jāvēršas pie Dr.raphael
  Slimnīca .. e-pasts; doctorraphael@aol.com, jo ​​mūsu ir daudz
  pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija.
  meklējat veidu, kā nieru naudu pārdot finansiālu apsvērumu dēļ
  Mēs sadalāmies un nopērkam jūsu nieri par 900 000 eiro vienai personai
  nieres
  un mums ir arī Vib / Aid Ultra Vibros 11 zāles, kas to var izārstēt vai uzturēt ilgāk

  e-pastu mums tagad,

  EMAIL; doctorraphael@aol.com
  Hangout sesija: Clevelandclinicmanagement@gmail.com
  Ar cieņu

  Dr.Rafaels

Dr Danie Ben teica...

Vai vēlaties pirkt vai pārdot nieri? Vai jūs meklējat veidu, kā pārdot nieres par naudu finanšu sabrukuma dēļ? Ja jūs nezināt, ko darīt, sazinieties ar mums šodien, un mēs varam piedāvāt jums labu summu nierēm. Mans vārds ir Dr Daniel, ir nefrologs UTH medicīnas centrā. Mūsu klīnika specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī rūpējamies par nieru iegādi un pārstādīšanu dzīvam donoram. Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērijā, ASV un Malaizijā. Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, sazinieties ar mums pa e-pastu.

E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.cm
Mobilais numurs WhatsApp: 2349028230916

Godīgi sakot, Dr Daniel

st mark teica...

Labdien, es esmu Dr Daniel no St Mark speciālistu slimnīcas, kurai nepieciešams donors



Un, ja mēs redzam kādu, mēs viņam varam piedāvāt 800 000 eiro par nieri un mēs esam gatavi segt visus citus izdevumus, piemēram, ceļošanu, uzturēšanos



Bet jums ir jāsaņem dalības apliecība no nacionālās nieru federācijas, lai jūs varētu apstiprināt kā donoru



Kad esat saņēmis apstiprinājumu, mana slimnīca mēģinās jūs reģistrēt mūsu sistēmā, lai pirms ierašanās mūsu centrā jūs varētu saņemt iemaksu 400 000 eiro apmērā.



Jūsu informācijai mēs nepieprasām naudu no saviem ziedotājiem, bet jums ir jāsaņem nacionālās nieru federācijas sertifikāts


Glābiet dzīvību šodien


EMAIL ;; stmarkspecialisthospital0@gmail.com


Operācija notiks vai nu ASV, Nigērijā, INDIJĀ, Meksikā, Vācijā un arī Anglijā



Paldies, ka pieteicāties

Unknown teica...

Vai vēlaties iegādāties nieres vai vēlaties pārdot savu nieri? Ja jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 500 000 USD dolāru par jūsu nieri. Mans vārds ir ārsts MAXWELL, esmu neirologs BILL ROTH HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un transplantāciju ar atbilstošu donoru. Mēs esam
atrodas Indijas štatā, ASV, Malaizijā, Singapūrā.Japāna

Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, nevilcinieties
sazināties ar mums pa e-pastu un pa e-pastu.
E-pasts: birothhospital@gmail.com
Kas ir lietotnes numurs: 33751490980

Ar laba vēlējumiem
MEDICĪNAS DIREKTORS
DR MAXWELL

st mark teica...

Tas ir paredzēts, lai plaši informētu vīriešus vai sievietes, kas ir veseli
un 100% nopietni pārdodot nieres, steidzami vajadzētu ... e-pasts: stmarkspecialisthospital0@gmail.com ,, Kā mums
daudz pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija,
jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu sakarā ar
finansiālais sadalījums, un mēs nopirksim jūsu nieri par EUR 800 000 EUR par nieri.
un arī mums ir ārstnieciskas zāles / palīdzība, ja jums nepieciešama arī ārstēšana
rakstiet mums tagad,

EMAIL ;; stmarkspecialisthospital0@gmail.com

Paldies

st mark teica...

Tas ir paredzēts, lai plaši informētu vīriešus vai sievietes, kas ir veseli
un 100% nopietni pārdodot nieres, steidzami vajadzētu ... e-pasts: stmarkspecialisthospital0@gmail.com ,, Kā mums
daudz pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija,
jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu sakarā ar
finansiālais sadalījums, un mēs nopirksim jūsu nieri par EUR 800 000 EUR par nieri.
un arī mums ir ārstnieciskas zāles / palīdzība, ja jums nepieciešama arī ārstēšana
rakstiet mums tagad,

EMAIL ;; stmarkspecialisthospital0@gmail.com

Paldies

st mark teica...

Tas ir paredzēts, lai plaši informētu vīriešus vai sievietes, kas ir veseli
un 100% nopietni pārdodot nieres, steidzami vajadzētu ... e-pasts: stmarkspecialisthospital0@gmail.com ,, Kā mums
daudz pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija,
jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu sakarā ar
finansiālais sadalījums, un mēs nopirksim jūsu nieri par EUR 800 000 EUR par nieri.
un arī mums ir ārstnieciskas zāles / palīdzība, ja jums nepieciešama arī ārstēšana
rakstiet mums tagad,

EMAIL ;; stmarkspecialisthospital0@gmail.com

Paldies

Unknown teica...

Vai vēlaties pārdot savu nieri? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mans vārds ir (ārsts Elvis Kāpēcte), kurš ir frenologs mūsu slimnīcā, kuras specializācija ir nieru ķirurģija, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un pārstādīšanu, ja dzīvots ir attiecīgais donors. Sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp us +2347083629144, lai iegūtu vairāk informācijas

The great brotherhood teica...

LAIPNI LŪDZAM LIELAJĀ BROTERVA.
Jūs vēlaties būt Illuminati loceklis kā brālība, kas padarīs jūs bagātu un slavenu pasaulē un kam būs spēks kontrolēt cilvēkus, kuri atrodas pasaules virsotnē. Jūs esat biznesmenis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, students, jūs vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un saņemt tūlītēju un bagātīgu summu. USD 2 miljoni nedēļā un bezmaksas mājas. jebkur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un mēnesī saņemt arī USD 20 000 000 algu% 2026
PRIEKŠROCĪBAS, KAS Piešķirtas jauniem locekļiem, kuri pievienojas ILUMINATI.
1. Naudas atlīdzība USD 800 000 vērtībā
2. Jauns Elegant Dream CAR, kura vērtība ir USD 500 000
3.Papildu māja, kas iegādāta jūsu izvēlētā valstī
4. Viena mēneša atvaļinājums (pilnībā apmaksāts) jūsu sapņu tūrisma galamērķī.
5.Golfa asociācijas gada pakete
6.V.I.P ārstēšana visās lidostās pasaulē 7.Kopējās dzīvesveida izmaiņas 8.Piekļuve Bohemian Grove
9. Ikmēneša iemaksa jūsu bankas kontā 99 000 000 ASV dolāru katru mēnesi kā biedram
10. Mēnesis bija tikšanās ar pieciem labākajiem pasaules līderiem un piecām labākajām slavenībām pasaulē.
Ja jūs interesē pievienoties mums lielās illuminati brālības sātaniskās rokas simbolā, sazinieties ar mums tagad pa e-pastu collonburr3@gmail.com

The great brotherhood teica...

LAIPNI LŪDZAM LIELAJĀ BROTERVA.
Jūs vēlaties būt Illuminati loceklis kā brālība, kas padarīs jūs bagātu un slavenu pasaulē un kam būs spēks kontrolēt cilvēkus, kuri atrodas pasaules virsotnē. Jūs esat biznesmenis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, students, jūs vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un saņemt tūlītēju un bagātīgu summu. USD 2 miljoni nedēļā un bezmaksas mājas. jebkur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un mēnesī saņemt arī USD 20 000 000 algu% 2026
PRIEKŠROCĪBAS, KAS Piešķirtas jauniem locekļiem, kuri pievienojas ILUMINATI.
1. Naudas atlīdzība USD 800 000 vērtībā
2. Jauns Elegant Dream CAR, kura vērtība ir USD 500 000
3.Papildu māja, kas iegādāta jūsu izvēlētā valstī
4. Viena mēneša atvaļinājums (pilnībā apmaksāts) jūsu sapņu tūrisma galamērķī.
5.Golfa asociācijas gada pakete
6.V.I.P ārstēšana visās lidostās pasaulē 7.Kopējās dzīvesveida izmaiņas 8.Piekļuve Bohemian Grove
9. Ikmēneša iemaksa jūsu bankas kontā 99 000 000 ASV dolāru katru mēnesi kā biedram
10. Mēnesis bija tikšanās ar pieciem labākajiem pasaules līderiem un piecām labākajām slavenībām pasaulē.
Ja jūs interesē pievienoties mums lielās illuminati brālības sātaniskās rokas simbolā, sazinieties ar mums tagad pa e-pastu collonburr3@gmail.com

Anonīms teica...

Mums steidzami nepieciešami orgānu donori, nieru donori, sieviešu olas, nieru donori. Summa: USD 500 000,00 dolāri
Sieviešu olu summa: USD 500 000,00 dolāri
WHATSAP: +91 91082 56518
Email: : customercareunitplc@gmail.com
Lūdzu, kopīgojiet šo ziņu.

Unknown teica...

Vai vēlaties iegādāties nieres, ķermeņa orgānus vai arī pārdot nieres vai ķermeņa orgānus? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 500 000 dolāru apmērā par jūsu nieri. Mani sauc doktors Maksvels, esmu neirologs BILL ROTH HOSPITAL. Mūsu slimnīca specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Mēs atrodamies Indijā, ASV, Malaizijā, Singapūrā. Japāna.

Lūdzu, dariet mums zināmu, ja jūs interesē nieru vai
Ērģeles, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu un pa e-pastu.

E-pasts: birothhospital@gmail.com
Kas ir lietotnes numurs: +33751490980

Ar laba vēlējumiem
Galvenais medicīnas direktors
DR Maksvels

Anonīms teica...

Labdien visiem, es vēlos dalīties ar šo lielisko liecību.. Mani sauc Fenardez, es vēlos izteikt lielu paldies Mārtiņa kundzei, kura man palīdzēja šo gadu sākumā, kad es burtiski meklēju, kā kļūt par vienu no lielā brālības asociācija pasaulē, kas pazīstama par vīriešiem,... es esmu izmantojis tik daudz aģentu tiešsaistē, bet man neizdevās, līdz es satiku šo cilvēci un godīgo cilvēku, Mārtiņa kungs!
Lūdzu, ticiet un speriet soli ar viņa noteikumiem un nosacījumiem, lai palīdzētu jums kļūt par vienu no lielākajiem apgaismojuma dalībniekiem pasaulē un lai jums būtu visas sirds vēlēšanās, es padalos ar viņu pa saziņas e-pastu: illuminatiagent.oath@gmail.com . vai whatsapp numurs: +4917689177237